Pupa'nın İstinyePark Alışveriş Merkezi'ndeki Apple yetkili satış noktası yenilendi. Zemin kattaki yeni yerine taşınan Pupa, teknoloji tutkunlarını sevindiren promosyonlar düzenledi.
Mac, iPad, iPhone ve iPod ürünleri ve aksesuarlarına yer veren Pupa, dinamik ve deneyimli uzman kadrosu ile her türlü Apple ve bilişim ihtiyaçları için kişiye özel çözümler sunuyor. Her yeni mağaza açılışında olduğu gibi büyük indirimler ve şaşırtıcı fırsatlarla teknoloji tutkunları sevindiren Pupa, birçok üründe cazip teklif ve promosyonu müşterileriyle buluşturdu. Bugüne özel MacBookAir 13'' (i5 1.8GHz / 4GB / 128GB flash / HD Graphics) ve MacBook Pro 13'' (i5 2.5GHz / 4GB / 500GB / HDGrap / SDise) 2.469 TL'ye; Yeni iPad 64GB Wifi Celluar ise 1.399 TL'ye satışa sunulurken, diğer ürünlerde de yüzde 5'ten, yüzde 20'ye kadar indirimli fiyat olanağı sağlandı.
Pupa Bilişim İstinyePark Mağaza Yöneticisi Mahmut Dalyan, Apple ürünlerinin dünya ile aynı anda Türk kullanıcılara sunulmasının önünü açan Pupa'nın, uyguladığı fiyat politikası ile de Apple ürünlerine erişilebilirliğin arttığını söyledi. Dalyan, 3-4 yıl öncesine kadar Apple ürünlerine olan rağbetin günümüzde katlanarak artmaya devam ettiğini ifade ederek, iPhone'dan sonra diğer Apple ürünlerinin de pazarda geniş yer bulmaya başladığını ifade etti.
Sabah erken saatlerde mağazaya gelen müşteriler ise, Apple'ın yetkili satış noktası Pupa'da gerek ürün, gerekse aksesuar bulmakta sıkıntı yaşamadıklarını dile getirerek, orijinal ve garantili ürünleri cazip fiyatlara bulabilmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
(KK-OK-E)

19.01.2013 15:19:09 TSI

Editör: Wan Haber