Bursa'nın Mudanya ilçesinde kurulu bulunan Prysmian Kablo Fabrikası performans testi uygulaması başlattı.
Prysmian Group Türkiye, Türk kablo sektörünü bilgilendirmek için "Dikkat! Her kablo aynı değildir" sloganıyla yeni bir kampanya başlatıyor. Prysmian, performans testi ile Türk kablo sektöründe bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor. 1879 yılında kurulan ve bugün enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri olan Prysmian Group, 2011 yılında gerçekleşen Prysmian-Draka birleşmesi sonrasında oluştu. Prysmian Group, bütün dünyada 17 Ar-Ge merkezi ve 68 milyon Euro'luk 2011 yılı Ar-Ge bütçesi ile güvenli, yüksek performanslı ve ekonomik çözümler sunan yenilikçi ürünlerin öncülüğünü sürdürme aşamasında.
Prysmian CEO'su Hans Hoegstedt'in sunumuyla başlayan bilgilendirmede, Türkiye, elektrik tesisatı uygulamalarında farklı ürün gruplarında ve markalarda kablolar üzerinde 2.645 test sonuçlarına bakıldığında, Türk kablo sektöründeki bazı kabloların ölçüm, performans ve güvenlik açısından standartların altında kaldığı ve kablolar arasında çok büyük farklılıklar olduğu gözlemlendi ifade edildi.
Prysmian Group Türkiye CEO'su Hans Hoegstedt, "Bu sene başında Türkiye'yi yarınlara bağlıyoruz sloganıyla bir kampanya başlattık. Bugün, 'Dikkat! Her kablo aynı değildir' sloganıyla hayata geçirdiğimiz Prysmian performans testi ile aynı girişim kapsamında güvenli, yüksek performanslı ve verimli enerji ve telekomünikasyon kablo çözümlerinin gelişmesine öncülük etmeye devam ediyoruz" dedi.
(MŞ)

04.12.2012 17:14:07 TSI

Editör: Wan Haber