Nur Tatar Spor Salonunu dolduran vatandaşlara Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in yaşamından kesitler anlatan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, hoşgörü ve sevgi mesajları verdi. İnsanlığın gidişatını Hz. Muhammed'in yönlendirmeye devam edeceğini belirten Hatipoğlu, vatandaşlara Hz. Muhammed'i örnek almaları gerektiğini söyledi.

Hatipoğlu, "Muhammed aşkı varsa yüreklerimizde bir sebebi var. Sadece peygamber olduğu için değil karakteriyle, ahlakıyla ve duruşuyla insanlığa kurtuluş reçetesi sunabildiği için onu kendimize rehber edinmeliyiz. Onun için çok övünün ve sevinin ne mutlu Müslüman’ım diye. Allah bizi Müslüman yarattı, Müslüman yaşatsın" dedi.

thumbnail_image2_e98cd746fe96b766fed8.jpg

Programın ardından Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, yaptığı konuşmada “Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamızı güzel Edremit’imizde “Hasbihal zamanı” programında misafir ettik. Bizleri kırmayarak davetimize iştirak eden sevgili hocamız Hatipoğlu'na ve salonu dolduran Vanlı kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi. 

thumbnail_image3_82cd83712efdb622cf5b.jpg

Hatipoğlu, Nur Tatar Spor salonunda kendisini dinlemeye gelen sevenleriyle buluşmanın ve ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vanlı kardeşlerimle beni buluşturan Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say'a teşeķür ediyorum" dedi.
(Vansesi Haber Merkezi)


0c4a6682.jpg

0c4a6687.jpg

Editör: Wan Haber