Geçtiğimiz günlerde Bodrum ilinin önemli bir misafiri vardı. Daha öncede tatilini Türkiye’de geçiren, Suudi Arabistan Kraliyet Ailesine mensup, Prens Nawaef Ahmed Bin Saoud Al Maktoum, dünyanın en pahalı yatlarından bir tanesi olan Solandge yatını kiralayarak Bodruma geldi.

Yatta prense ailesi, arkadaşları, korumaları ve hizmetçileri eşlik etti. Ayrıca prens yatta güzel mankenler ile birlikte müzik eşliğinde dans ederken, objektiflere yakalandı.

Prensin kiraladığı yatta nerede ise her şey var. Lüks yatta, büyük bir salon ve küçük bir sauna odası bulunuyor.

Yatın Bodrum’a geleceği haberinin öğrenilmesi üzerine, medyada bir tartışma başladı. İlk önceleri, yatı kiralayan kişinin, ünlü ve Amerikalı bir oyuncu olduğu haberleri yayılmaya başladı. İsmi bilinmeyen bu oyuncunun daha sonrasında, gerçek olmadığı ortaya çıktı. Gelen kişinin daha sonrasında Suudlu bir prens ve beraberindekiler olduğu haberi doğrulandı.

Suudlu prensin bu yata haftalık 1 milyon dolar kira ödediği öğrenildi. Bordum sahillerinde demir atan yatta doyasıya eğlenen prens, akşamüzeri Yalıkavak’ta bulunan lüks bir restoranda yemek yedi. 4.500 Euro hesap ödeyen prens, restoran çalışanlarına tam olarak bin Euro bahşiş bıraktı.

Daha öncede prensin Dubai ve Maldivler adalarında, ailesi ile birlikte yaptığı lüks tatiller gündeme gelmişti. Her tatil yaptığı yerde aşırı harcamaları ile dikkat çeken prens, Bodrum esnafının yüzünü güldürdü.

Önümüzdeki sene prensin tekrar Bodrum’a tatile geleceği ve buraları çok beğendiği belirtildi. Ultra lüks yatın demirlediği yerde Jet ski ile tur atan ve su sporları yapan prens, ertesi gün lüks yatı ile Yunan adalarına doğru yola çıktı. Burada da bir süre tatilini geçirecek olan prens, tatilini burada bitirmeyi planlıyor. 

Editör: Wan Haber