Sizi düşünen, hem bütçenizi sarsmadan hem de deprem tehlikesinden koruyan bu çağın yeni yapıları ilgi odağı olmaya başladı. Neden mi? Çünkü o kadar çok gerekçesi var ki. Emekli insanlar tercih ediyor. Çünkü şehirde apartmanlar arasında yaşayamadıkları için köylere, yemyeşil doğaya dönüp orada tek katlı müstakil, bahçeli bir ev içinde yaşamayı hayal etmişler. Ancak bu hayallerini betonarme evlerle gerçekleştirme imkanı olmadığını anlayınca farklı çözüm yolları düşünmüşler, en nihayetinde de prefabrik yapıların saymakla bitmeyen artılarını  öğrenip bu sektöre ilgi giderek artmıştır.Dar gelirli vatandaşlarımız tercih ediyor. Çünkü her bütçeye uygun mutlaka prefabrik bir çözüm bulunmaktadır. Depremden korkan, deprem gerçeğini bilen insanlar tercih ediyor. Çünkü, en şiddetli depremde bile bu yapıların insanlara zarar verme riski oldukça az. Hal böyle olunca da herkes birbirinden etkilenerek merak edip sormaya başlıyor. Neden prefabrik evler yapıyorsunuz? Dükkanlar, şantiyeler, hastaneler, okullar aklınıza gelebilecek her türlü bina yapımında prefabrik tercih edilmesinin altındaki gerçek nedir, diye ister istemez soruyor insanlar. Sorularının cevaplarını tek tek cevap bulunca onlar da bu yeni model prefabrik yapılardan almayı hesap etmeye, 'nereye kursak' demeye başlıyorlar. Çünkü yalıtım mükemmel yapılıyor, depreme karşı oldukça sağlam, hem estetik olarak güzel olduğu için çevrenizde ilgiyle, beğeniyle eviniz takip ediliyor, dikkat çekiyor. Aynı zamanda doğa dostu çevreye asla zarar vermediği için prefabrik evler günden güne mantar gibi çoğalmaya başlıyor. Yakında sizler de çevrenizdeki bu güzelliklerden etkilenip 'biz de mi prefabrik konut alsak demeye başlayacaksınız. Biz de, diyoruz ki hiç düşünmeyin. Doğaya, geldiğiniz yere dönmek için en uygun çözümü sizlere sunuyoruz. Yerinizi hazırlayın, sizi ev sahibi yapalım.

Prefabrik nedir?

Prefabrik kelimesinin içeriğini merak edenler için de kısaca açıklamak gerekirse, ön üretimi olan, taşınabilir bina, olarak söyleyebiliriz. Ya da en basit tanımı ile hazır yapılar diyebiliriz.
Teknolojinin gelişmesi ile birlikte son dönemde bu anlamda içeriğini kaybetmiş prefabrik ev kavramı yerine her türlü konutun, binanın, şantiyenin, hatta fabrikanın, okulun montajının yapılabildiği dev bloklar üretilerek sektör oldukça büyümüştür. 
Firmamız 
Demonte Yapı dünyada ve Türkiye'de yoğun talepleri karşılamak için var gücüyle çalışmaktadır. Sizlere en mükemmel prefabrik konutları, evleri, dükkanları, hastaneleri okulları...  her türdeki binayı yapmak için olanca gücüyle çalışmaya hazırdır. Çünkü teknolojinin ışığında çalışan Demonte Yapı doğaya saygılı yenilikçi hizmet anlayışı ile müşterilerine değer vermektedir. Sizler de yeni bir ev hayal ediyorsanız, gerçekleştirmek için sizlerin yanında olacağımızı bilmenizi isteriz. Bizleri web sitemizden takip ederek her türlü düşünce, görüş, bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Editör: Wan Haber