Yaptığı açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den Prandelli hakkında şok açıklamalarda bulundu.Prandelli'ye son hançerde Rıdvan Dilmen'den geldi.

 

Bir televizyon kanalından yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen'den Mancini'den sonra yılını tamamlamadan istifa eden Prandelli hakkında olay açıklamalarda bulundu.


NTV Spor 'da yayınlanan '% 100 Futbol' programında Rıdvan Dilmen, Galatasaray 'ın deplasmanda 2-0 mağlup olup Avrupa kupalarına veda ettiği Anderlecht maçını değerlendirdi.Son günlerin tartışılan ismi Cesare Prandelli'ye yüklenen Dilmen, 90+1. dakikada yapılan Furkan Özçal-Hamit Altıntop değişikliğine vurgu yaparken, "İtalyan hoca bu kararla taraftar ile alay etti. Maç 2-0 olmuş. Neden soktu Furkan'ı? Bunun izahıyok. Florya'da idmana çıkıyor, ama bitmiş bu iş" şeklinde konuştu.
 

ÇOK SERT GÖNDERMELER

Prandelli'nin Galatasaray'ı mutlu etmediğini söyleyen ünlü yorumcu, "Saha içindeki disiplin de kayboldu. Selçuk İnanitirazdan kırmızı kart görüyor. Bu oyuncular bir tokat yemeli. Lider değişmeli. Hoca ile G.saray'ınkimyası tutmadı. Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı açıklamalardan sonra Galatasaray yönetimi ile Prandelli'nin iletişimi bitmiştir. Prandelli 'Bir an önce paramı verin de gideyim' modunda. Kellenizi değil, cebinizi sokacaksınız o zaman bu işe. Artık antrenör şuurunu kaybetmiş" ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber