Manisa'da yapılan Yıldız Kızlar Basketbol müsabakalarında Turgutlu Gazi Ortaokulu, İl Şampiyonu oldu ve Manisa'yı Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.
Genç Kızlarda Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nden sonra, Yıldız Kızlarda da Gazi Ortaokulu ile Turgutlu ilçesi potadaki üstünlüğünü ortaya koydu. Gazi Ortaokulu oyuncuları İrem Türkyılmaz, Emine Çetinkaya, Tuğba Berna Başgülcü, Hatice Şimşek, Fatmanur Acar, Büşra Kesim, Elanur İğneci, Elif Öter, Damla Karatay, Şevvalnur Erdik'ten oluşurken, takımı Beden Eğitimi öğretmeni Nuretdin Filizkaya çalıştırıyor.
Turgutlu Gazi Orta Okulu Müdürü Ercan Çiftçi, "Sporcu öğrencilerimize, çalıştırıcı öğretmenimize ve her zaman öğrencilerimize destek olan velilere teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca bizlere sürekli destek olan Belediye Başkanı Serhat Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ölmez'e de teşekkür ederiz. Manisa ilini grup aşamasında en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz ve oyuncularımıza oldukça güveniyoruz" şeklinde konuştu.
(İLK-ERG-Y)

29.01.2013 16:30:45 TSI

Editör: Wan Haber