Yunanistan 1. Lig takımlarından Olympiakos'un Portekizli teknik direktörü Leonardo Jardim'in sürpriz şekilde kovulmasının perde arkasında yasak aşk skandalının olduğu iddia ediliyor. Başarılı teknik adamın, kulüp başkanının eşiyle yasak aşk yaşadığı iddiasıyla kovulduğu haberleri Yunanistan ve Portekiz medyasında şok etkisi yaptı.
Ligde namağlup lider konumda bulunan Olympiakos'ta teknik direktör Leonardo Jardim'in sürpriz bir kararla görevinden alınmasının altında yasak aşk skandalının olduğu konuşuluyor.
Yunanistan'da bazı blog sitelerinde ve ezeli rakip Panathinaikos yanlısı gazetelerdeki iddialara göre; Olympiakos Başkanı Marinakis'in eşi Athanasia ile 38 yaşındaki Portekizli teknik adam Jardim arasında yasak aşk yaşadı. Bunun üzerine, Yunanistan'ın en gözde iş adamlarından biri olan Marinakis, Jardim ile eşi arasındaki ilişkiyi öğrendiği anda Portekizli çalıştırıcının kulüple ilişiğini kesti. Ligde oynadığı 17 karşılaşmada, 14 galibiyet ve 3 beraberlik alan Olympiakos, Leonardo Jardim'in kovulmasının ardından 1 galibiyet daha aldı.
(BÇ-BÇ-S)

23.01.2013 12:33:16 TSI

Editör: Wan Haber