Megastar Tarkan olarak bilinen Türkiyenin pop şarkıcısı ve starı Tarkan bebekli fotoğrafı sosyal medyada ve magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü...internet ortamında tıklanma rekorun kıran tarkanın bebekli fotoğrafı herkesi şaşırtı çünkü Tarkanın kucağındaki bebek başkasının çıktı..Türkiyenin popstarı Tarkan'ın bebekli fotoğrafı magazin dünyasında gündem olmuştu..sosyal medyada rekor kıran Tarkanın bebekli fotosu ve kucağındaki bebek herkesi şaşırttı...

Megastar Tarkan, birlikte  fotoğraf çektirdiği Ali  Güney bebekle pozunu paylaşınca olay oldu. Günaydın'ın haberine göre; 10 bini aşkın beğeni toplayan fotoğrafa pek çok hayranı da 'Çok yakışmış, darısı başına' yorumu yaptı. Herkesin kim olduğunu merak ettiği Ali  Güney bebek, ünlü ressam Ertuğrul Ateş'in oğlu çıktı. Ünlü ressam, Tarkan'la iyi arkadaş olduklarını ve Megastar'ın Amerika'da yaşadığı dönemden bu yana tanıştıklarını söyledi.

Ateş, bu fotoğrafın Tarkan'ın evlerini ziyareti sırasında çekildiğini söyleyip, "Tarkan, Ali Güney'in doğumunun ardından hayırlı olsuna gelmişti" dedi. Ressam Ertuğrul Ateş'in eşi Buket Ateş, geçtiğimiz günlerde 'Birbuket' isimli ilk albümünü çıkardı.

tarkan-001.jpg

Editör: Wan Haber