Ağrı'nın Diyadin İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis memurları, 2 lisede okuyan 150 öğrenciye giyecek yardımında bulundu.
İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis memurları, bir kısmını kendi aralarında topladıkları paralarla, bir kısmını ise Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nden temin ettikleri giysileri lisede okuyan 150 öğrenciye dağıttı. Kıyafetleri Cemal Kaya Anadolu Lisesi ve Diyadin Lisesi'nde okuyan öğrencilere dağıtan İlçe Emniyet Amiri Yusuf Furkan Şen, ilçede bulunan 2 lisede eğitim gören 150 öğrenciye giysi yardımında bulunduklarını söyledi.
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Şen ''Diyadin İlçe Emniyet Amirliği olarak polis halk ilişkilerine büyük önem veriyoruz. Polisin suçu önleme görevinin yanında sosyal sorumlulukları da var. Bunu da Diyadin halkı ile kaynaşma içerisinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Emniyet personeli olarak öğrencilere yönelik bu tür etkinliklerimiz devam edecektir'' dedi.
Diyadin Lisesi Müdürü Mehmet Salih Adıgüzel ile Cemal Kaya Lisesi Müdür Yardımcısı Niyaz Çelik ise, yardımlarından dolayı emniyet mensuplarına teşekkür etti.
(ÇK-MET-Y)

20.02.2013 14:31:01 TSI

Editör: Wan Haber