Nevşehir'de içerisinde 12 bin paket kaçak sigara bulunan araçtaki şahıslarla polis arasında yaşanan kovalamaca, MOBESE kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Bitlis KOM Şube Müdürlüğünce yapılan ortak çalışma neticesinde, C.D ve E.A isimli şahısların Bitlis'ten Nevşehir'e gümrük kaçağı sigara getireceği bilgisine ulaşıldı. Harekete geçen Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, plakası belirlenen aracı takibe aldı. Yeni Karayolları Kavşağı'nda durdurulmak istenen şahıslar, burada polisin "dur" ihtarına uymayarak şehir merkezine kaçtı. Bunun üzerine sivil ve resmi polis ekipleri ile trafiği tehlikeye atarak hızla kaçmaya çalışan zanlılar arasında kovalamaca başladı. Atatürk Bulvarı üzerinde sivil ekiplerinin önünü kesmesi ile durdurulan araçta yapılan aramada, 12 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Sürücü C.D. ve araçta bulunan E.A. gözaltına alınırken, şehir merkezinde yaşanan kovalamaca MOBESE kameralarına da yansıdı.
(MÖZ-AÖ-GS-Y)

15.01.2013 09:52:30 TSI

Editör: Wan Haber