Bursa'da madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahıs, evinde ölü bulundu. Bir polis memurunun şahsı kötü alışkanlığından vazgeçirmek için uzun süredir uğraştığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre bir süre önce annesini kaybeden 35 yaşındaki Tuncay L., merkez Osmangazi ilçesi Sakarya Mahallesi Ergene Sokak'ta annesinden kalan dairede tek başına yaşamaya başladı. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Tuncay L. ile Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri yakından ilgilendi. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polis memuru Erol A. sorumluluk alanı içerisinde bulunan sokakta yaşayan Tuncay L. ile haftada bir görüşmeye başladı. Sık sık madde bağımlısı şahsın sıkıntısını dinleyen polis memuru, Tuncay L.'yi evde bunalıma girmemesi için zaman zaman evine yemeğe bile götürdü.
Son bir haftadır polis memurunun evinde kaldığı öğrenilen Tuncay L., "Ablama gideceğim" diyerek buradan ayrıldı. Bir süre sonra haftalık periyodik kontrol için Tuncay L.'yi arayan polis memuru Erol A., kendisine ulaşamayınca oturduğu eve geldi. Komşularının da şahıstan iki gündür haber alamadıklarını söylemesi üzerine eve çilingir çağrıldı. Kapının açılmasıyla birlikte eve giren polisler, Tuncay L.'yi yatağında hareketsiz halde yatarken buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü tespit ederken, cenaze savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
(SA-İHS-GS-Y)

31.01.2013 17:02:59 TSI

Editör: Wan Haber