Trabzon'da bir otele müşteri kılığında giden polislere "Bayan istermisiniz?" diye soran otel görevlileri yakayı ele verdi.
Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Trabzon'da bir otele müşteri kılığında giderek otel odasına yerleşti. Bir müddet sonra otel görevlisi tarafından sivil polis memuruna "bayan istermisin" teklifine olumlu cevap vermesinin ardından bayanlar odaya geldi. Görevli polis memurlarından biri daha sonra bir bayanı fuhuş için tercih etmesinin ardından pazarlık yaparak para konusunda anlaştı.
Yapılan inceleme sonrasında otel içersinde bulunan 8 bayanın illegal yollardan Türkiye'ye giriş yaptığı belirlenirken, söz konusu bayanların otel içersinde transparan kıyafetlerle dolaştıkları ayrıca odalarında yapılan aramada prezvatiflere rastlandı. Olayla ilgili otelde bulunan 8 bayanların yanı sıra 2 otel görevlisi hakkında, "Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek ve fuhuş için yer temin etmek" suçundan işlem yapıldı.
Bayanlar daha sonra Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken ifadeleri alınan 2 otel görevlisi ise daha sonra serbest bırakıldı.
(BK-ÖS-Y)

14.01.2013 12:48:41 TSI

Editör: Wan Haber