Aile içi şiddetin önlenmesi için Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ilçedeki mahalle muhtarları ortak çalışacak.
Son günlerde sonu ölüme kadar giden şiddet olaylarına 'dur' diyebilmek için İlçe Emniyet Müdürlüğü bir çalışma başlattı. Çalışma kapsamında mahalle muhtarları ile bilgi alışverişinde bulunacak olan emniyet, şiddet olaylarını azaltmayı planlıyor. Kula ilçe merkezindeki mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda konuşan Kula Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ahmet Baba, son günlerde artan aile içi şiddetin önlenmesine yönelik bilgı ve görüş alışverişinde bulunmak için toplantının düzenlendiğini söyledi. Mahallede olan her türlü olaydan muhtarların haberi olduğunu belirten Baba, "Aile içi şiddette de sizlerin yardımını istiyoruz. Sizlerle ortak bir proje geliştirmek istiyoruz" dedi.
Muhtarlar adına konuşan Seyit Ali Mahallesi Muhtarı Fethi Şadan, her konuda olduğu gibi aile içi şiddetin önlenmesi konusunda da emniyet güçlerinin yanında olduklarını ifade etti.
Muhtarlardan mahalleleri hakkındaki şikayetleri dinleyen polis memurları Ahmet Baba ve Cahit Semiz, gündeme getirilen hatalı araç parkları ve egzozu açık motorların men edilmesi konusunda gerekenin yapılacağını kaydettiler.
(HY-ERG-Y)

24.01.2013 16:23:16 TSI

Editör: Wan Haber