Taksim Gezi Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili eylem her geçen saniye büyüyor. Gaz yağmuru ve toz bulutu Taksim semalarını adeta kaplamış durumda.

Polisin müdahalesi ise her geçen saniye biraz daha şiddetleniyor. Taksim'e çıkan pek çok yol ulaşıma kapatıldı. Giriş çıkışların olduğu yollarda ise sıkı güvenlik önlemleri var.

Gezi Parkı yakıkından geçen herkes artık bir hedef haline geldi.  Yaralananlar, hastaneye kaldırılanlar giderek artıyor. Yaralananlar araszında milletvekilleri bile var.

Trabzonspor ve Beşiktaş taraftarları da toplu halde bölgeye gitmek için organizasyon düzenliyor. Beşiktaş ilçesinde ise gaz bombası ve biber gazına karşılık maske dağıtımının yapılacağı yerler tespit edildi. Eyleme katılım twitter üzerinden organize ediliyor, herkese "Gezi parkına gidin" çağrısı yapılıyor.

Olayların merkezinde ise tam bir karmaşa hakim. Polis, neredeyse gördüğü her iki ayaklıya gaz bombası ile müdahale ediyor.

İşte buna örnek.


Gezi parkının yakınından geçen yayalar bir yana, arabalar bile hedef haline geldi. Bölgeden geçerken polisin attığı gaz bombasının arabasının içine düşmesi sonucu panik yaşayan vatandaş çareyi arabasını terkedip kaçmakta buluyor. internethaber

Editör: Wan Haber