Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri dolandırıcılık, kapkaç, evden hırsızlık, apartman güvenliği konularında hazırlanan broşürleri dağıttı.
Batıkent Mahallesi'nde bulunan Sosyete Pazarında stant açarak vatandaşlara yönelik dolandırıcılık, kapkaç, evden hırsızlık, apartman güvenliği gibi konularda alınabilecek tedbirleri anlatarak, polisiye tedbirlerin yanında vatandaşlarında alabileceği önlemlere dikkat çeken bilgilendirme amaçlı bin adet broşür dağıtımı yapıldı. Pazar yerinde açılan stantta Emniyet Müdürlüğünün gülen yüzü Polis Şahin'i gören çocuklar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çocuklara balon ve çikolata dağıtan Polis Şahin'e vatandaş ve çocuklar yoğun ilgi göstererek fotoğraf çektirdi.
Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, vatandaşların zaman zaman yoğun tempo nedeniyle hırsızlık ve diğer suçlara karşı alınabilecek önlemler konusunda gereken hassasiyeti göstermediğini, hırsızlık olaylarına karşı Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak kent genelinde mesai metfunu gözetmeksizin çalışmaların devam ettiğini söyledi. Ancak bu çalışmaların yanında vatandaşların da gerekli tedbirleri almasının bu tür olayların önlenmesine büyük katkı sağlayacağına değinerek, hırsızlık olaylarına karşı vatandaşlarımızı bilgilendirmeye yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti.
(HD-Y)

21.12.2012 18:14:13 TSI

Editör: Wan Haber