İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki şehit, malül ve yardıma muhtaç polis çocuklarının üniversite burslarını karşılamak amacıyla bir araya gelen İzmir'li polis eşleri, 110 bin liralık destek topladı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki şehit, malül ve yardıma muhtaç polis çocuklarının üniversite burslarını karşılamak amacıyla, Bayraklı Arena'da polis eşleri tarafından düzenlenen yardım çayında, İzmir'li yardımseverlerin de desteği ile 110 bin TL'lik destek toplandı. İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ın eşi ve aynı zamanda Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği İzmir Şube Başkanı Zeynep Bilkay, toplanan yarımdan çok menun olduğunu dile getirerek, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimi için katkı veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Şehit ve Malül polis çocukları başta olmak üzere yardıma muhtaç 272 yükseköğrenim öğrencisine burs verdiklerini kaydeden Zeynek Bilkay, bursların gelirlerini bu tür çay günleri ile elde ettiklerini dile getirdi. Bu ay Karşıyaka ve Çiğili Emniyet Müdürleri eşlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yardım çayı aracılığı ile önemli bir gelir elde edildiğini ifade eden Bilkay, "Hemen hemen her ay bir ilçede gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerle çocuklarımızın eğitimi için katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu konuda destek sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
(OA-ERG-Y)

23.01.2013 11:34:19 TSI

Editör: Wan Haber