Salihli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş'ın eşi Selda Taş öncülüğünde, Salihli ve Manisa'nın ilçelerinde görevli polislerin eşleri birlik beraberlik çayında bir araya geldi.
İlçe dışından çok sayıda polis eşinin de katıldığı organizasyonda elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi çocuklar yararına kullanılacağı belirtildi. Elf Restaurant'da düzenlenen etkinliğe CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş'ın eşi Dilek Yurttaş, İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'nun eşi Gülay Peynircioğlu, Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin'in eşi Ayşegül Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş'ın eşi Selda Taş, emekli polis eşleri, şehit eşleri ile hakim ve savcı eşleri, siyasi partilerin kadın kolları üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Polis eşlerinin, birlik ve beraberlik çayında bol bol sohbet ettikleri görüldü.
Selda Taş, yaptığı açıklamada, daha önce de benzer etkinlikler düzenlediklerini belirterek, amaçlarının polis vatandaş ilişkilerini en üst seviyede tutmak olduğunu söyledi.
(ES-ERG-Y)

21.01.2013 11:42:21 TSI

Editör: Wan Haber