Nevşehir'de bayan sürücüsünün kullandığı otomobil, yoldaki gizli buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak karşı yönden gelen polis otosuna çarptı. Kazada polis otosundaki 3 trafik polisi ile otomobil sürücüsü bayan yaralandı.
Alınan bilgilere göre, gece saatlerinde Nevşehir-Niğde karayolunda Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Nilüfer Seçilmiş (34) yönetimindeki 50 EE 788 plakalı otomobil, Niğde istikametinden Nevşehir istikametine seyir ettiği sırada yoldaki gizli buzlanmanın da etkisi ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp orta refüjü aşarak Nevşehir istikametinden gelen polis memuru Bülent Şenol (38)'un kullandığı 50 A 5933 plakalı polis otosuna çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Nilüfer Seçilmiş ile polis aracını kullanan polis memuru Bülent Şenol, araçta bulunan polis memurları Murat Tutal (43) ve Kamil Şahin (40) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Nevşehir İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesi ile Özel Kapadokya Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bu arada, kazayı haber alan polis memurlarının mesai arkadaşları ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, yaralı polis memurlarını kaldırıldıkları hastanede ziyaret etti. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
(COŞ-AÖ-Y)

30.01.2013 10:06:34 TSI

Editör: Wan Haber