Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, 2. etap kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren takım oyuncularını ziyaret etti.
Takım olarak çalışmalarının çok ciddi bir şekilde teknik heyet nezaretinde devam ettiğini belirten Başkan Gökhan Akın, yapacakları 3 hazırlık maçı ile 28 Aralık tarihinde başladıkları kampı 11 Ocak tarihinde sona erdireceklerini dile getirdi. Akın, "Teknik heyet ve yönetim kurulundaki arkadaşların çok ciddi bir şekilde çalışmaları bizleri mutlu ediyor. Transfer çalışmalarımız teknik heyetin raporu doğrultusunda sürüyor. En kısa zamanda resmi sözleşme imzaladığımız sporcuları Batman kamuoyu ile paylaşacağız. Batmanlı spor severler ile birlikte, birlik ve beraberlik içinde Petrolspor'u hedefine ulaştırmak için büyük çaba göstermeye devam edeceğiz. Ligin 2. yarısı futbolun en güzel örneklerini sahaya sergileyerek Batmanlı spor severlerin keyif alacağı bir takım görüntüsünde olacağız" dedi.
İlk hazırlık maçını 6 Ocak tarihinde Tarsus İdman Yurdu ile yapacak olan Batman Petrolspor'un 2. hazırlık maçını ise 3. ligin başarılı takımlarından Çorum Belediyespor ile oynayacağını belirten Batman Petrolspor Genel Kaptanı Hayrettin Aktan ise 10 Ocak tarihinde son hazırlık maçlarının ardından kamp çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi. Aktan, hazırlık maçlarının hiç bir zaman lig ile ölçü olamayacağını kaydederek, amaçlarının eksikleri görüp bunları gözden geçirmek olduğunu dile getirdi.
(MŞY-AKK-S)

06.01.2013 16:08:47 TSI

Editör: Wan Haber