Adıyaman Petrol Gençlik Spor Hentbol Takımı'ndan 2 sporcu U15 Milli Takım kampına çağrılırken, antrenör Ahmet Karabulut ise hentbol milli takım alt yapı antrenörü olarak üzere çağrıldı.
Futbol, basketbol, voleybol ve hentbol branşlarında faaliyet gösteren Petrol Gençlik Spor Kulübü'nde başkan Hasan Basri Yüzer, takımlarının birçok spor alanında başarılara imza attığını söyledi. Petrol Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı'nda oyuncular Hüseyin Bereket ve Mustafa Kayıhan 2-9 Şubat tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan U15 Milli takım kampına çağrıldı. Ayrıca Petrol Gençlik Spor'un hentbol takımından sorumlu antrenör Ahmet Karabulut ise, alt yapı milli takım antrenörü olarak çağrıldı.
Kulüp başkanı Hasan Basri Yüzer, oyuncuların ve antrenörün milli takımda göreve çağrılmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Arkadaşlarımızın bu onurlu göreve seçilmesi bizleri memnun etmiştir. Kulübümüzdeki başarılarını milli takımda da sergileyeceklerinden şüphemiz yoktur. İlimizi tüm branşlarda daha çok milli görevi temsil edecek, sporcularımızın yetişmesi temennimizdir" dedi.
(AHM-BH-S)

10.01.2013 14:48:27 TSI

Editör: Wan Haber