Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (AKTOB), 24. ANFAŞ Tourism Equipment Fuarı'nda ECOLAB sponsorluğunda "Atma Değerlendir Çevreni Koru" sloganıyla düzenlediği Geri Dönüşüm Tasarım Yarışması'nın birincisi, pet şişelerden tasarladığı puf ile Club Phaselis Otel Çamaşırhane Şefi Uğur Eroğlu oldu.
Gelecek kuşaklara daha yaşanılır çevre bırakmak için, sürdürülebilir bir çevre anlayışını gündelik hayata katma konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmaya, AKTOB'a üye konaklama işletmelerinin çalışanları, atıklardan tasarladıkları ürünler ile katıldı.
Anfaş Hotel Equipment Fuarı süresince AKTOB standında sergilenen ve çeşitli atıklardan oluşturulmuş abajur, bebek, paspas, puf, tablo, çanta gibi toplam 37 ürün, büyük ilgisini çekti. Yarışmanın birinciliği pet şişelerden tasarladığı puf ile Club Phaselis Otelin Çamaşırhane Şefi Uğur Eroğlu kazandı. Eroğlu, 1500 TL'lik ödülün sahibi oldu.
Yarışmada ikinciliğe Hillsidesu Otel Kat Sorumlusu Gizem Ünal ve Genel Alan Görevlisi Bülent Gümüş'ün cam şişeler ve kırılmış cam kapı ile tasarladıkları cam masa ve tabureler, üçüncülüğe Zen Phaselis Princess Otel Kat Sorumlusu Nilüfer Eroğlu'nun pet şişeleri eriterek tasarladığı abajur, dördüncülüğe ise Rixos Lares Otel animasyon bölümünden Deniz Uslu ve Misafir İlişkileri Supervisor'ı Sinan Tamince'nin birlikte tasarladıkları çeşitli atık ürünlerden oluşan Türkiye Sanayi Haritası layık görüldü.
(SK-Y)

28.01.2013 16:59:05 TSI

Editör: Wan Haber