Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen personel değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
Açılış bölümünde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tanıtım klibinin gösterildiği toplantıda İl Müdürü Güven Özyurt personele hitaben bir konuşma yaptı. Özyurt, "Bölgemizi ve ilimizi temsil eden bir bakana sahip olan bir kurum olarak çok daha üstün bir performansla çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın çok büyük hedefleri var, büyük yatırımları hem Samsunumuza hem de tüm ülkemize kazandırıyor, spora ve gençliğe çok önem veriyor. Dolayısı ile bizlerde onun enerjisine ve hızına yetişebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak zorundayız ve 'Güçlü Yarınlar İçin' vizyonunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.
İl Müdürü Güven Özyurt konuşmasının devamında, "Samsun'da 1 yıl gibi kısa bir sürede çok büyük yatırımlar gerçekleşti. 2013 yılı içerisinde de bizleri birçok yatırım bekliyor. Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın 'Spor Kenti Samsun' hedefine hızla ilerlemesi devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Özyurt gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan bütün yatırımları sunum eşliğinde personel ile paylaştı. Sportif etkinliklere de değinen Güven Özyurt, önceki yıllarda yapılmış olan sportif etkinliklerden bahsederek, "Şubat ayından temmuz ayına kadar çok önemli ve farklı projelere imza atacağız. Bu bağlamda herkes üzerine düşeni yapacak ve herkes elini taşın altına koyacak. Böylece birlik ve dirlik içerisinde en güzel çalışmalara Samsun'da imza atacağız" diye konuştu.
Yönetimde protokol kuralları ile ilgili de bir eğitim veren Özyurt şöyle devam etti: "Bahsettiğimiz 'güçlü yarınlar' hedefi doğrultusunda yapılacak çalışmaların daha faydalı olabilmesi için personel arasındaki sevgi ve saygı ile hoşgörü çerçevesinde özverili bir anlayış içinde olmalarını istiyoruz. Bu şekilde güçlü bir kurum olunacaktır ve buna bağlı olarak ta yapılan çalışmalarda Samsun şehri adına büyük başarılar elde edilecektir."
(SAM-SLH-Y)

06.02.2013 14:23:01 TSI

Editör: Wan Haber