Pena Müzik Kursu, 15 yıllık birikimini yeni bir şube açarak taçlandırdı.
Pena Müzik'in, Gaziantep'e 'gazilik' unvanı verilişinin 92. yıldönümüne denk getirilen kurs açılışı kurdelesini; AK Parti Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Aykanat, Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir, Gaziantep Üniversitesi Öğretim Görevlisi İbrahim Şüküroğlu birlikte kesti. Açılışa ayrıca, CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Durdu ve CHP Kadın Kolları Başkanı Semra Harman da katıldı.
Pena Müzik, 'içinizdeki yeteneğe değer katar' sloganı ile 15 yıl önce başladığı eğitim yolculuğunu yeni bir şube ile daha da kurumsal hale getirirken, Gaziantep Lisesi karşısındaki şubenin açılış töreni, pek çok müzik ve sanatseveri bir araya getirdi.
Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, kentin her geçen gün bir kültür ve turizm kenti olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ise, bir toplumun gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için sanata büyük ihtiyacın olduğunu hatırlatarak, "Pena Müzik, vizyonu ve misyonu ile 15 yıl örnek işlere imza atan bir eğitim kurumu olduğunu ispatlamıştır. Son dönemde kurdelesini kesmekten büyük keyif aldığım bir açılıştayım. Pena'nın eğitim meşalesinin sevgi ile yakıldığını görüyorum. Burada yetişecek öğrencilerin sanatla olan ilişkilerinin hayatları boyunca sürmesini temenni ediyorum" dedi.
Açılışın ardından davetliler şubeyi gezerek, Pena Müzik yetkilisi Niyazi Polat'tan verilen eğitimlerle ilgili bilgi aldı.
(HD-SO-Y)

11.02.2013 12:09:09 TSI

Editör: Wan Haber