Pazarlar'da eğitim bölgesi zümre başkanlar kurulu toplantısı yapıldı.
Gerçekleştirilen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Milli Eğitim Şube Müdürü Serkan Gürbüz, Zümre başkanları, Okul aile Birliği Başkanları ve Okul Öğrenci Meclis Üyeleri katıldı.
İlkokul, ortaokul ve lise eğitim bölgesi zümre başkanları toplantıları olmak üzere ayrı ayrı yapıldı.
İlk ve ortaokullar zümre başkanları ile lise zümre başkanları kurulu toplantılarına ayrı ayrı katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, ilkokullar, ortaokullar ve liseler zümre başkanlar kurulu toplantısında I. Dönemin genel bir değerlendirmesini yaptıktan sonra şöyle dedi: "Eğitimin temel unsuru sizlersiniz. Uygulanmak üzere bildirilen her türlü eğitim yöntemleri ancak sizinle başarıya ulaşacaktır. Size kendinizi mutlu hissettirmemiz temel görevlerimizdendir. I. Dönem itibariyle her biriniz bir kurum kültürüyle hareket ettiniz, okulunuzun başarısı için özverili çalışmalarda bulundunuz. Sizlere ilçe Kaymakamımız Sayın İshak Çınar ile işbirliği yaparak eğitim ve öğretime katkıda bulunacak her türlü materyali temin etmeye çalıştık. Eksikler varsa yinede yardımcı oluruz. Okuldaki mutluluğunuz okul başarısına yansıdı. İl genelinde yapılan Kazanım Değerlendirme Sınavında İl ikincisi olarak bunu gösterdiniz. Bundan sonraki yapılacak olan deneme sınavlarında bir adım daha öteye geçmek arzu ederiz. Bu iradeyi gözlerinizden okuyorum. Yapacak olduğunuz zümrede sınav sonuçlarının ayrıntılı bir tahlilini yapınız, eksik anlaşılan veya anlaşılmayan konuları tespit edip telafi yönüne gidiniz. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevgi, öğretmenler arasında sıkı birlik ve beraberlik olması gerektiğini öğretmenlerin yardımlaşma ve dayanışma içinde olmaları gerektiğini ifade etti.
(MB-EFE)

21.02.2013 12:14:47 TSI

Editör: Wan Haber