Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde öğrencilere üç boyutlu film gösterimi yapıldı.
Pazarlar Belediyesi tarafından organize edilen sosyal, kültürel etkinlik ve karne haftası kapsamında özel efektlerden oluşan eğitici animasyon üç boyutlu film gösteriminin öğrencilere izlettirildiği bildirildi.
Pazarlar Belediyesinin eğitime katkı çerçevesinde ilçe merkezinde, belde ve köylerde eğitim veren İlkokul, ortaokul ve liselerdeki tüm öğrencilere üç boyutlu film gösterimi yapıldı.
Her okulun konferans salonunda öğrencilere ayrı ayrı üç boyutlu film gösterimi yapıldı."Meto Hayal Gücü Kristali" serisinin " Arkadaşın Değeri" adlı filmi üç boyutlu olarak tüm okulların öğrencilerine gösterimi yapıldı. Öğrencilerin tamamına üç boyutlu gözlükler dağıtılarak üç boyutlu izlenilmesi sağlandığı bildirildi.
Yetkililer, "Üç Boyutlu film gösterimindeki amacın öğrencilerin eğlenirken bilinçaltında bilgi sahibi olmasını sağlamaktadır" dediler.
Çocukların motivasyonu artırmak için yıl boyunca değişik etkinlikler düzenledikleri ifade eden Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Eğitime katkı çerçevesinde katkılarımız devam edecektir. Her yıl düzenli olarak organize ettiğimiz Üç boyutlu film gösterisini bu yılda öğrencilerimize hediye ettik. Öğrencilerimize karne hediyesi olması için bu organizasyonu düzenledik. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırım demektir. Eğitime katkılarımız devam edecektir" dedi.
Üç Boyutlu film gösterimi sonunda öğrenciler Pazarlar belediye Başkanı Ahmet Torun'a teşekkür ettiklerini belirttiler.
(MB-EFE)

13.02.2013 13:58:55 TSI

Editör: Wan Haber