Kütahya'nın Pazarlar ilçesi Belediye Meclisinin 2013yılının ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Torun başkanlığında gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Ahmet Torun, toplantıda Plan ve bütçe komisyonu, İmar komisyonu ve Denetim komisyonunda görev alacak üyelerin görüşülerek oybirliği ile karara bağlandığını söyledi.
Toplantı sonunda açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun,"En büyük amacımız, imkânlarımızı seferber ederek hemşerilerimize daha modern, daha çağdaş ve huzurla yaşayabilecekleri bir kent hazırlayabilmektir. 2013 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdik. Plan ve bütçe komisyonunda, İmar komisyonunda ve Denetim komisyonunda görev alacak üyeler belirlendi. Plan ve bütçe komisyonuna Mahmut Madak, Fahri Karataş ve Mehmet Gündüz, İmar komisyonuna Hasan Girgin, Muzaffer Günal ve Hakkı Akdoğmuş, Denetim komisyonuna ise Mahmut Bektaş, Kemal Erdinç ve Yusuf Karataş'ın bir yıl süreyle komisyonlarda görev yapmak üzere seçilmesine oy birliği ile karar verildi. Hizmetlerimizin hayata geçirilmesinde belediye meclisimizin büyük katkıları oldu. İktidarı ve muhalefetiyle halisane çabalar içinde, ağız tadıyla bugüne geldik. Hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaşmasında en küçük çabanın bile bir değeri olduğuna inanıyoruz. Bu vesileyle gerek eleştiri ve gerekse önerileriyle katkıda bulunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. 2013 yılında önceki 9 yıl gibi hizmet dolu bir yıl olması için tüm çabamızla çalışacağız. İlk günkü heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz " dedi.
(MB-EFE)

10.01.2013 11:35:57 TSI

Editör: Wan Haber