İzmit Belediyesi'nin, İzmit'e kazandırmayı hedeflediği kapalı pazarların ilki geçtiğimiz günlerde Yeşilova Mahallesinde hizmete açılmıştı. Kapalı pazar bölge halkını sevindirdiği kadar pazarcıları ve ailelerini de memnun etti.
Pazarından kurulmasının ardından Çarşamba gününden bu yana İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve ekibine yüzlerce teşekkür mesajı geldiği öğrenildi. Başkan Doğan'ın facebook hesabı üzerinden gelen ve pazarcı bir ailenin çocuğu olan Mesut Şahin'in mesajı kapalı pazarın pazarcı ailelerini de ne kadar sevindirdiğini gösterdi. 28 Haziran Mahallesinde oturan ve 25 yıldır pazarcılık yapan Mehmet-Gülten Şahin çiftinin oğlu olan Mesut Şahin twitter üzerinden Doğan'a, "Başkanım pazarcı çilesini sonlandırma adımı olarak yıllardır fark edilmeyen bu çileye son verdiniz. Pazarın huzurlu ve ferah bir şekilde yapılması için yapmış olduğunuz Yeşilova pazar yerinde tezgah kuran bir ailenin evladı olarak anne ve babamın yağmurlu fırtınalı havalarda güvence altında olması bizleri memnun etmiştir. Ailem adına sizden Allah razı olsun. Saygılar." şeklinde mesaj attı. Mesut Şahin, mesajla da yetinmeyip İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
Facebook ve twitter üzerinden gelen mesajları çok önemsediğini ve bu mesajların her birini dikkate aldığını ifade eden Başkan Doğan da, "Yeşilova kapalı pazar yerinin açılışı ile ilgili paylaşımıma Mesut Bey çok içten bir yorum yaparak teşekkür etmiş. Bu yorumu ve içtenliği beni etkiledi. Kendisi ile yüz yüze görüşünce daha iyi anladım ki kapalı pazar yerleri pazarcılarımız için anlamlı ve ihtiyaç gideren bir hizmet oldu" diye konuştu. Doğan, kapalı pazarların sayısının artıracaklarını da ifade etti.
Başkan Doğan, sosyal medyanın özellikle gençler tarafından çok kullanıldığını ve bu ortamlardan gelen mesajları önemsediğini ve dikkate aldığını da söyledi. Başkan Doğan'ın facebook.com/drnevzatdogan ve twitter.com/Dr_NevzatDogan hesaplarından takip edilebileceği öğrenildi.
(UU)

21.12.2012 16:07:15 TSI

Editör: Wan Haber