Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi(PAY-MER) 2013 yılında da ihtiyaç sahiplerine giyecek, yiyecek ve eşya yardımına devam ediyor.
Bugüne kadar ihtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardımlarla, halkın beğenisini kazanan PAY-MER, 2013 yılına da hızlı bir giriş yaptı. Halkla, muhtarlarla, öğrencilerle ortak hareket ederek yardıma muhtaç insanları tespit eden, mağduriyetlerini bir nebze de olsun gidermek amacında olan PAY-MER, bugüne kadar ilçe merkezinde yaşayan yoksul insanlar kadar, cezaevlerinde yatanlara, ev kuran üniversite öğrencilerine, köy okullarına, kimsesiz çocuklar yurdunda kalanlara da yardım elini uzatıyor.
Yardım konusunda yalnızca sınırları ile yetinmeyen, deprem, sel gibi doğal afetlerle sarsılan insanlara da yardımcı olmayı görev kabul eden PAY-MER, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan binlerce aileye ve kişiye destek olmak için çaba sarf ediyor.
Bugüne kadar binlerce koli eşya, giyecek, yiyecek yardımında bulunan PAY-MER'in, ihtiyaç sahibi insanları sevindirmede ki en büyük destekçisi ise duyarlı ve yardımsever Atakum halkı oluyor.
(SAM-SLH-Y)

21.01.2013 16:10:36 TSI

Editör: Wan Haber