Ağrı'nın Patnos ilçesinde 19 yıl görev yapan ve tayini Giresun'un Develi ilçesine çıkan Patnos Lisesi Müdürü Ali Otabaşı onuruna bir veda yemeği düzenlendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir lokantada verilen veda yemeğine, Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz'ın yanı sıra diğer daire amirleri ile okul müdürleri ve basın mensupları katıldı. Yemekte bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, Okul Müdürü Otabaşı'nın, görevini başarıyla tamamladığını belirterek, kendileri ile uyum içerisinde güzel çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Otabaşı'nın iyi yöneticiliğin yanı sıra iyi bir dost da olduğunu söyleyen Milli Eğitim Müdürü Eskin, tayinin çıkmasıyla kendilerinden kopmadığını dile getirdi.
Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz ise, Ali Otabaşı'nın eğitime katkılarından dolayı teşekkür ettiğini, yeni görev yerinin kendisine hayırlı olmasını dilediğini kaydetti. Kaymakam Yılmaz, ''Patnos'ta eğitimde elde edilen başarılarda herkesin emekleri büyüktür. Birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen çalışmalarla Patnos büyük yol kat edecektir. Ben tayin olan müdürümüze hayırlı olsun diyor, eğitime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.
Okul Müdürü Ali Otabaşı da,beraber çok yol aldığı tüm yöneticilerden ve ilçeden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti. Patnos'ta eğitim kalitesinin daha da artmasında büyük gayretler sarf ettiklerini söyleyen Otabaşı, ''Birlik ve bütünlük içerisinde çalışmak olumlu yönde ilerlemeyi sağlamıştır. Beraberliğimiz gönül birliği içerisinde olduğumuzun göstergesidir. Bu bir veda değildir, gönül birliğimiz devam edecektir. Hepinizden helallik diliyorum''dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Üzeyir Yılmaz, Otabaşı'na eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin de Otabaşı'na plaket ve çeşitli hediyeler verdi.
(FY-MET-Y)

27.12.2012 13:58:45 TSI

Editör: Wan Haber