Erzurum'un Pasinler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti muhtar seçimi yapıldı.
Pasinler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimi İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çok amaçlı salonunda köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Köy ve mahalle muhtarlarından seçime giren adaylar içerisinde çekişmeli bir seçim yaşandı. Seçime ilçeden Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yaşar Güven ile Erzurumkapı Mahallesi Muhtarı Yılmaz Konak yarışırken, köyler adına seçime giren mahalle muhtarları ise Otlukkapı Köyü Muhtarı Mehmet Ekinci ve Yiğittaşı köyü Muhtarı M.Hanifi Onuk oldu.
Mahalle adına seçime giren Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yaşar Güven 9 oy alırken, Erzurumkapı Muhtarı Yılmaz Konak ise 8 oy alarak kaybetti. Köylerde ise Otlukkapı Köyü Muhtarı Mehmet Ekinci 34 oy alırken, Yitiğittaşı Köyü Muhtarı M. Hnifi Onuk ise 10 oy aldı. 24 Oy farkla kazanan Mehmet Ekinci oldu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetine Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yaşar Güven ile Otlukkapı Köyü Muhtarı Mehmet Ekinci seçildiler.
Seçimler sonrası kısa bir konuşma yapan Pasinler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Aydın, seçilen muhtarlara yeni dönemde başarılar dilerken, mütevelli heyetinde yer alan muhtarlara büyük bir sorumluluk düştüğünü belirtti.
(MÇ-AT-Y)

03.01.2013 13:57:19 TSI

Editör: Wan Haber