Erzurum'un Pasinler İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı ile birlikte İbrahim Hakkı İlkokulunda çocuklara süt dağıttılar.
Erzurum'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı,Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen "Okul Sütü" projesi kapsamında Pasinler ilçesindeki bütün ana sınıfları ve ilkokullarındaki çocuklara süt dağıtımı yapıldı.
Pasinler İbrahim Hakkı İlkokulunda düzenlenen süt dağıtım programında Kaymakam Cihangir Güler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı ana sınıfından başlayarak öğrencilere tek tek süt dağıttılar. Sütün önemine değinerek çocuklara süt dağıtan Kaymakam Cihangir Güler, öğrencilerle de ara ara sohbet etti.
Kaymakam Cihangir Güler, Pasinler genelinde tüm ana sınıfları ve ilkokullarda süt dağıtımına başlandığını ifade ederek, "Üç bakanlığın ortaklaşa yürüttüğü okullarda süt dağıtımı programı kapsamında tüm okullarda 18Şubat 2013 tarihinden itibaren haftanın 3 günü süt dağıtımı yapılıyor" dedi.
Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı ise "Tüm ilçede öğrencilerimize süt dağıtımını başlattık. Öğrencilerimize haftanın üç günü Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere 57 okulda 3 bin 906 öğrenciye süt dağıtıyoruz" diye konuştu.
(MÇ-AA-Y)

18.02.2013 13:16:28 TSI

Editör: Wan Haber