Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, iki ayrı toplantıda bir araya geldiği Atıfbey Mahallesi'nin sakinlerine icraatlarını anlatıp, sıkıntıları, şikâyetleri ve önerilerini dinledi.
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un "Halka hesap veriyoruz" sloganıyla başlattığı 'park buluşmaları' salonlara taşındı. Belediye Düğün ve Nikah Salonu ile Sarmaşık Düğün Salonu'nda Atıfbey Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Şenol, yapılan sunum sonrasında vatandaşların sorularını yanıtlandı. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Kadın Kolları Başkanı Bengü Sayköse, Meclis Başkanvekili Yılmaz Ağırtaş, Belediye Meclis Üyeleri Tahsin Çuhadar, Ali Kaya, Ömer Koç, Turgay Çetin, İlhan Özgün, Başkan Yardımcıları Mitat Kale, Mustafa Duman ve Mehmet Tuncer' de katıldığı ikinci buluşma, mahalle sakinleri mutlu etti.
Eğitimden sağlığa, kültür sanattan altyapıya belediyenin görevleri arasında yer alan ve görevleri arasında yer almayan birçok proje ürettiklerinin altını çizen Şenol, "Bir kentin yönetimi sadece belediye başkanına bırakılacak kadar kolay bir iş değildir. Buna inandığımız için her fırsattan toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya geliyor, öneri ve şikâyetleri dinliyoruz. Bize eksikliklerimizi gösterin, isteklerinizi söyleyin" diye konuştu.
Kenti ortak akılla yönettiklerini ifade eden Şenol, günü kurtaran projeler üretmediklerini, kentin gelecek 20 yılını düşündüklerini ve bu yönde altyapı projeleri ürettiklerini söyledi. Otopark ve trafik sorunu başta olmak üzere sıkıntılarını anlatan mahalle sakinleri, Şenol'a teşekkür etti.
(BK-)

14.01.2013 12:25:52 TSI

Editör: Wan Haber