GAZİANTEP - Gaziantepsporlu oyuncular uzun bir süredir alacaklarını alamadıkları nedeniyle bugün yapılacak antrenmana çıkmadı. Celal Doğan Tesisleri'nde saat 11.00'da yapılması planlanan antrenmana paralarını alamadıklarını ileri süren futbolcular takım halinde idmana çıkmadı.

Takım arkadaşları adına açıklama yapan Gaziantepspor Kaptanı Serdar Kurtuluş, uzun süredir alacaklarını tahsil edemediklerini ve bu yüzden aldıkları toplu karar ile antrenmana çıkmadıklarını ifade etti.

Takım çok iyi niyetle mücadele ettiklerini belirten Kurtuluş, futbolcu arkadaşlarının kulüp başkanının yaşadığı süreçte paralarını almadığımız halde 'aldıklarını ifade ederek bu durumu hiçbir zaman basına yansıtmadıklarını söyledi. Kurtuluş, "İyi niyetli davrandık. Ama bazı şeyler baya ilerlerdi. Biz de böyle bir tepki koymak zorunda kaldık. Bu tepkimiz gerekli şeyler yapılmazsa sürecektir.'' dedi.

Aldıkları kararı Hikmet Karaman ile paylaştıklarını belirten Kurtuluş, Karaman'ın da kendilerine haklı olduklarını söylediğini ifade etti. Sıkıntının kısa sürede çözülmesini beklediklerini dile getiren Kurtuluş, çözülmediği takdirde tepkilerinin devam edeceğini vurguladı. Kurtuluş, "Burada herkes aile bakıyor. Uzun zamandır para almazsan nasıl idare edeceksin? Geçen sene alacaklarımız 10-11 aylık alacağımız var. Şu anki adımımız idmana çıkmamak. Maç günü geldiğinde ona da o zaman karar veririz. Bu takımın ne halde olduğunu kimse bilmiyor.'' diye konuştu.

Gaziantep Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise İstanbul Büyükşehir maçından sonra futbolcuların zor bir süreçten geçtiğini ifade etmişti. Gaziantepspor kulübü ise konuyla ilgili olarak böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söylediler.
CİHAN

Editör: Wan Haber