AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, ilk hedeflerini yerel seçimlerdeki ilk hedeflerinin Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak olduğunu söyledi.
Pamuk, 15 bölge başkanı ile seçim hazırlıkları ile ilgili yaptığı toplantıda Adana'nın bir bütün olduğunu vurgulayarak, "AK Parti belediyeciliği boş bir tabir değil, ispatlanmış ve tekrarlanmış başarılı bir uygulamadır. İlçe belediyeleri hizmetlerin bir kısmını yapmaktadır. Bu kısmi hizmetlerle Adana'nın AK Parti belediyeciliği ile tam olarak tanışması mümkün değildir. Bu sebepten Adana'nın AK Parti belediyeciliği ile tanışmasını istiyoruz. İlk hedefimiz budur" dedi.
AK Parti Belediyeciliği'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ile ortaya konmuş bir hizmet anlayışı olduğunu söyleyen Pamuk, şöyle devam etti:
"Seçim Koordinasyon Merkezi'mizi şimdiden kurduk. Seçimlere yönelik planlarımız hazır Adana'nın bir bütün olduğu bilinciyle hareket ederek, Seyhan'ın sıkletine yakışır bir strateji üretiyoruz. Stratejimizin ana teması halka kulak vermektir"
Ülke genelinde yapılan anketlerde AK Parti'nin oy oranının yüzde 54 olarak çıktığını belirten Pamuk, "Aynı başarıyı Seyhan'da ve Adana genelinde de kazanmak istiyoruz. Daha önce bize oy vermeyenlerin de oyunu almak istiyoruz ve bu bilinçle çalışıyoruz. Bu başarıya ulaşmak için de halkımızı dinliyoruz, halka kulak veriyoruz" diye konuştu.
Yeni yasayla belediye hizmetlerinin halka daha etkin ve daha verimli gideceğini vurgulayan Pamuk, "Yeni Büyükşehir Belediye yasasıyla paradigma değişmiş ve yerinden hizmet anlayışı öne çıkmıştır. Halkın ihtiyaçlarını yerel yönetimler daha kaliteli ve seri olarak yerine getirebilir. Halkın da yıllardır beklediği bu idi" dedi.
(ADN-Y)

14.02.2013 17:36:46 TSI

Editör: Wan Haber