AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, "AK Parti siyasete yeni bir vizyon getirerek siyaseti gerçek misyonuna kanalize etti" dedi.
Pamuk, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin 2012 yılında Türkiye'nin ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi sorunlarını aşmak için yoğun çaba gösterdiğini ve önemli başarılara imza attığını belirtti. AK Parti'nin, ekonomik ve sosyal refahın artması ile temel hak ve özgürlüklerin gelişmesi için çağdaş dünyayla bütünleşme yönünde önemli adımlar attı ve ilerleme sağladığını vurgulayan Pamuk, "AK Parti, bir yandan demokrasi, insan hakları ve hukuk devleti alanlarındaki gelişmeyi tamamlamak için gerekli adımları atarken, diğer yandan da ekonomimizi istikrarlı, büyüyen, üreten, istihdam yaratan bir yapıya kavuşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
AK Parti'nin Türk Siyasetinde reform niteliğinde gelişmelere vesile olduğunu vurgulayan Pamuk, şunları kaydetti:
"Fosilleşmiş siyaset dönemi tarihin derinliklerinde yerini almıştır. AK Parti siyasete yeni bir vizyon getirerek siyaseti gerçek misyonuna kanalize etmiştir. Bu duygularla, yeni yılın ülkemize ve milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, Yeni takvim yılının insanlığa, milletimize, ülkemize ve Adana'mıza barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim."
(ADN-Y)

30.12.2012 11:56:29 TSI

Editör: Wan Haber