AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, partisinin bozulan toplumsal huzur ve barışı, sosyal restorasyondan geçirdiğini ifade etti.
Pamuk, haftalık değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada, AK Parti'nin toplumun tüm kesimlerini kuşatacak sosyal politikalar uygulayarak dezavantajlı gruplara sahip çıktığını belirterek, bozulan toplumsal huzur ve barışı, sosyal restorasyondan geçirdiğini söyledi.
Herkes için her zaman en önemli önceliğin barış ve huzur ortamı olduğunu söyleyen Pamuk, "Dünyada her türlü üretim ve kalkınma, barış ve huzur ortamında gerçekleşmektedir. AK Parti'nin yaptığı hizmetler toplumun tüm kesimleri arasında birlik ve beraberliği sağlamaktadır. Ülkemizde müspet ve yapıcı hareketin faydalarını hem sosyal hem de ekonomik hayatta hep birlikte müşahede etmekteyiz" dedi
AK Parti'nin gücünü milli değerlerden aldığını ifade eden Pamuk, "Bizim asıl gücümüz aynı değerler etrafında kenetlenmiş milletimizdir. Ülkenin gerçek sahibi milletimizdir. Milletimiz geçmişinden ders alarak serinkanlı bir uyanış ve direniş göstererek AK Parti etrafında bir araya gelmiştir. Türkiye'de gelinen noktanın kıymetini bilen halkımız partimize desteğini vermeye devam etmektedir" diye konuştu.
AK Parti'nin politikası ve teşkilatları ile artık uluslararası bir marka olduğunu ve çeşitli ülkelerin bu teşkilatlanma modelini öğrenmek için Türkiye'ye geldiğini anlatan Pamuk, "Türkiye tarihinin bu zaman diliminde yaşanan müspet değişimlere tanıklık etmek ve Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan'ın safında görev alma şerefini yaşamak büyük bir mutluluktur. Seyhan İlçe Teşkilatımız bu heyecan ve bilinçle çalışmalarına devam etmektedir" ifadesini kullandı.
(ADN-Y)

07.01.2013 11:30:44 TSI

Editör: Wan Haber