Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Belediye personelinin Kızılay'a kan bağışında bulunduğunu söyledi.
Başkan Bulutlar, Anlık ihtiyaç olabilecek durumlara her zaman hazırlıklı olmak gerektiğini, kan ihtiyacının ne zaman ortaya çıkacağı bilinemediği için Kızılay'a kan bağışı konusunda destek vermek gerektiğini vurguladı.
Her an herkesin acil kana ihtiyacı olabileceğini, kan anonsu duyulduğunda 'bu benim için olabilirdi' diye düşünmek gerektiğinin altını çizen Belediye Başkan Orhan Bulutlar,"Kan, acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Kan vermenin sağlık açısından da pek çok faydası vardır. Kan vermek hücrelerin yenilenmesini sağlar, huzur verir, insanlar arasında sevgi ve muhabbeti artırır " dedi.
Kızılay Doktoru Hüseyin Bekmez de Kızılay adına bağış aldıklarını belirterek,"Bütün bağışçıların kan seviyesini kontrol ettik, tansiyonlarına baktık, sıvı takviyesi yaptık, genel sağlık kontrolünden geçirdik. Palandöken Belediyesin den beklediğimizden çok bağış aldık" şeklinde bilgi verdi.
(ERZ-AT-Y)

14.01.2013 14:23:50 TSI

Editör: Wan Haber