Palandöken Belediyesi EMİTT 2013 fuarında stant açtı.
İstanbul'da Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, çok sayıda il valisi, kaymakam, belediye başkanı ve bürokratın katılımı ile açılan Turizm Fuarına Palandöken Belediyesi de katıldı.
Fuar alanında KUDAKA'nın kiralamış olduğu 276 metrekare stant da, Erzurum'a ait tarihi rölyefler ve üç boyutlu Çifte Minareli Medrese dekorunun gölgesinde Erzurum'a ait yöresel tatlı ve çeşitli ikramlarda bulunan Palandöken Belediyesi yayınlamış olduğu Beyazşehir Palandöken, 2013 Erzurum takvimi, belediye tanıtım broşürleri ve Erzurum tanıtım katalogları ile fuarı gezen binlerce yerli ve yabancı Turiste ilçemizi ve şehrimizi başarı ile tanıttı.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "İlçe belediyesi olarak Erzurum'u ve ilçemizi uluslararası çok büyük bir organizasyonda temsil etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bir turizm merkezi olan Palandöken Dağı ve buradaki spor tesislerini, Erzurum'un tarihi güzelliklerini binlerce ziyaretçisi olan bir fuarda Başkan Yardımcımız Muzaffer Taşlürek ve 5 kişilik ekibi ile başarılı bir şekilde izleyicilere tanıtarak belediyemizin hizmetlerini ilimiz dışına ve uluslararası bir organizasyonda başarılı bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Belediyecilik sadece bulunulan beldeye hizmet etmekle sınırlı değildir. Doğabilecek Her fırsatta ilçemizi ve şehrimizi tanıtmanın şehrimize turist çekerek turizm ekonomisini canlandırmanın önemine inanıyoruz" dedi.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar tanıtım standını ziyaret eden herkese Beyazşehir Palandöken dergisi, 2013 takvimi ve hizmet tanıtım broşürleri dağıtımının yanı sıra özel kutularda yöresel kadayıf dolması, çeşitli tatlılar, Erzurum'a özgü kıtlama çay şekeri ikramında bulunduklarını ifade ederek ilk gün fuarı İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Aksaray Valisi Selami Altınok, Karabük Valisi İzzetin Küçük, çok sayıda kaymakam, belediye başkanı ve bürokratın standı ziyaret ettiğini söyledi.
(ERZ-AT-Y)

24.01.2013 17:57:19 TSI

Editör: Wan Haber