TEMA ve GÖLDER'in ortaklaşa planladığı palamut tüpleme projesine Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'ndan destek geldi.
TEMA Vakfı Ankara Temsilcisi Mukadder Ekremoğlu, GÖLDER Başkanı İsa Ömercan ile yönetim kurulu üyeleri ve TEMA Vakfı Gölbaşı Temsilcisi Halis Bozkurt'tan oluşan heyet Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı makamında ziyaret etti. Heyet, Başkan Odabaşı'nı ziyaretlerinde ise çevre eğitimi konusunda Gölbaşı'nı pilot bölge seçtiklerini söyleyerek, bu kapsamda belediyeden palamut tüpleme projesi için sera ve toprak desteği talep etti.
TEMA Vakfı ve GÖLDER heyetine, Gölbaşı'nın yeşil alan oranında başkentin en yeşil ilçesi olduğunu anlatan Başkan Odabaşı, yemyeşil bir Gölbaşı için TEMA Vakfı'nın projesine Gölbaşı Belediyesi olarak destek vereceklerini belirtti.
Projeye göre ise Gölbaşı'nda yetişecek olan palamut fidanları daha sonra Gölbaşı sınırları içerisinde toprakla buluşacak. TEMA Vakfı Ankara Temsilcisi Mukadder Ekremoğlu, ziyarette Başkan Odabaşı'na kitap hediye ederken, TEMA Vakfı Gölbaşı Temsilcisi Halis Bozkurt da rozet taktı.
(AT-ÖK-Y)

08.01.2013 13:01:05 TSI

Editör: Wan Haber