Patnos Gazeteciler Derneği Başkanı Faruk Yavuz, beraberindeki üyelerle Ağrı'nın Patnos Devlet Hastanesi Müdürü Alaattin Yegen'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette bir açıklama yapan Faruk Yavuz, Patnos Devlet Hastanesi'nin vatandaşlara en iyi şartlarda hizmet verebilmesi adına Müdür Yegen'in önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Herkesin yeni Yegen ve hastane yönetimine yardımcı olması gerektiğini ifade eden Yavuz, Patnos Gazeteciler Derneği (PAGADER) olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de her türlü destek ve katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi.
Ziyaretlerinden dolayı Patnos Gazeteciler Derneği'ne teşekkür eden Patnos Devlet Hastanesi Müdürü Alaattin Yegen, ilçenin konum itibariyle orta bir yerde bulunduğunu söyledi. Hastane şartlarının iyi olması durumunda çevre ilçelerden de hastaların tedavi için Patnos'a uğrayacağını kaydeden Yegen, amaçlarının ilk aşamada hasta memnuniyeti sağlamak olduğunu belirtti. Hastanede görev yapan bütün personelin hizmet standartlarını yükseltmek için çalışacağına vurgu yapan Yegen, daha iyi hizmet verebilmek adına tüm kesimden gelebilecek görüş ve önerilere açık olduğunun altını çizdi.
(MSA-Y)

21.02.2013 14:02:42 TSI

Editör: Wan Haber