Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Mustafa Öztürk, ilçede faaliyet gösteren özel bir bakım merkezini ziyaret etti.
Alaplı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Mustafa Öztürk, yeni atanan antrenörler ile birlikte ilçede faaliyet gösteren özel bir bakım merkezini ziyaret etti.
Bakım Merkezinde bulunan rehabilitasyon hastalarını ziyaret eden Öztürk, "Bakım Merkezinde bulunan vatandaşlarımıza sosyal aktviteler yaptırmak ve spor ile iç içe olmalarını sağlamak amacıyla haftanın belirli günlerinde spor yapmalarına katkı sağlamak istiyoruz " dedi.
Özel bakım merkezi sorumlusu Psikoloğ Serdar Demirkol da Alaplı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Mustafa Öztürk, yeni atanan antrenörlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek" Hastalarımıza spor yaptırma ve sosyal aktvitelere katılma fikrini benimsediklerini ve ziyaretin bizim tarafımızdan çok faydalı olacaktır" diye konuştu.
Ziyarette ayrıca Alaplı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Mustafa Öztürk, Özel bakım merkezi sorumlusu Psikoloğ Serdar Demirkol'a voleybol topu hediye etti.
(HH-SA)

05.02.2013 11:01:37 TSI

Editör: Wan Haber