Bitlis'e Amatör Lig'de mücadele eden Özgüzeldere Spor Kulübü Başkanı Cevdet Tuncel, bugüne kadar oynadıkları 9 maçı kazandıklarını ve bu karşılaşmalarda 39 gol atıp hiç gol yemediklerini söyledi.
Tuncel, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezonu kayıpsız ve mağlup olmadan kapatmayı hedeflediklerini belirtti. Kalan son iki maçı da almak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade eden Tuncel,
"Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) iyi bir kadro oluşturup, takviye yapacağız. Şimdiye kadar malzeme, lisans ve değir giderlerle 20 bin lira masraf yaptık. Geçen yılda kalan borçlarımızın çoğunu ödedik. Cüzi miktarda borcumuz kalıyor. Yetkililerden, esnaftan ve vatandaşlarımızdan maddi ve manevi destek bekliyoruz. Bu başarılı takıma sahip çıkmalarını bekliyoruz. Takımın tamamı yerli sporculardan oluşuyor. Takımımızın yaş ortalaması 19'dur" diye konuştu.
9 MAÇTA 39 GOL ATIP HİÇ GOL YEMEDİK
Kulüp Başkanı Tuncel, Türkiye liglerinde ender rastlanır bir başarı yakaladıklarını ifade ederek "Şuana kadar 9 maç oynadık. Bu maçların hepsini kazanıp 39 gol attık ve hiç gol yemedik. Bu durum Türkiye liglerinde ender görülen bir başarıdır. Bu nedenle teknik direktörümü ve futbolcularımı kutluyorum" dedi.
Sahanın karla kaplı olmasından dolayı geçen yıl 11 deplasman maçı oynadıklarını anımsatan Tuncel, bu yılda yine sahanın kapalı olması nedeniyle aynı sıkıntıları yaşadıklarını kaydetti. Tuncel, ''Sahada kar olmasından dolayı bu yılda 3 maçımızı Güroymak ilçemizdeki sahada oynadık. Saha konusunda ve ulaşımda sıkıntı yaşıyoruz. Valimiz Veysel Yurdakul'un sahayı açtırmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
Takıma malzeme desteği sunan kulübün eski başkanlarından Habip Cin'e, Zülküf Pavik'e ve Suat Akbulak'a teşekkür eden Tuncel, takımı bu desteklerle yürüttüklerini bildirdi.
(VO-MET-Y)

25.12.2012 15:23:32 TSI

Editör: Wan Haber