Tuşba Belediye Başkanlığı, yaptığı hizmetlerin istişare toplantısını düzenlediği toplantı ile gerçekleştirdi.

Bir restoranda düzenlenen toplantıya AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı. Açılış konuşmasın yapan ve konuşmalarını slayt sunum eşliğinde sürdüren Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile tüm çalışmaları halk ile paylaşacaklarını daha önce belirttiklerini ifade etti.

Aldıkları her kuruşun tüm kesimlerle görüşerek bu yönde çalışacaklarının sözünü hatırlatan Özgökçe, “Bu yılda 2016. Seçimlerle geçen 2 yılımız oldu. Bu 2 yıl içerisinde Tuşba gibi şehir merkezi olmayan bir ilçede tüm çalışanlarımızla biz bir bataklıktan, çukurdan, çamurdan ve çöpten çok güzel bir şehir oluşturmak, bir medeniyet oluşturmak için yola çıktık. Biz bu yolda ilerlerken, 2 yılın değerlendirmesini sizlerle paylaşacağız. 2016’da neler yapacağız onları sizlere aktaracağız. Bizler görev gelince tüm kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile koordineli olarak kimseye küsmeden herkesle el ele omuz omuza çalışacağımızı ifade etmiştik. Şu anki belediyemizin bulunduğu prefabriklerin olduğu yerlerde bizler çok iyi hizmetler ürettik. Başka Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve kabinemizin güzel bakanlarını belediyemizde ağırlayarak projelerimizi anlattık. Hepsi de çok ciddi destekler ve çok ciddi sözler aldık. Bizler inşallah Tuşba’yı ve Van’ı hak ettiği yere getireceğiz. Her bir gelirimizin ve giderimizin hesabını vereceğiz” dedi.

Konuşmalarında yapılan ve yapmayı hedefledikleri projeleri anlatan Başkan Özgökçe; asfalt, park, Van Gölü kirliliği, kent çöplüğü, eğitim, spor faaliyetleri, kültür merkezi binası, sahil projesi başta olmak üzere birçok çalışması hakkında bilgiler vermesi ile toplantı sona erdi.

Editör: Wan Haber