Fevzi Özgökçe, Tuşba ilçesinde yer alan 59 köyün AK Parti temsilcileriyle bir araya geldi. Burada bir selamlama konuşması yapan AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, teşkilatların çok önemli olduğunu belirterek, “Teşkilatlar bir makinenin dişlileri, bir zincirin halkaları gibidir. Tek bir halkası koparsa, o zincir hiçbir işe yaramaz. Adaletli bir seçim için sandık üyelerine çok iş düşüyor ve bu vazifenin önemli bir görev olduğunu unutmamalıyız’’ dedi.

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras ise, Tuşba ilçesinin bu çalışmalarının sadece Tuşba ilçesi için değil Van için bir çalışma olduğunu söyledi. Aras, “Hepinize çok iş düştüğünün farkındayım. Seçimlere kadar birçok baskı ile karşı karşıya kalacağız, daha önce bunların örneklerini yaşadık. Adnan Menderes’i astılar, Turgut Özal’ı zehirlediler, ama dünya lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bu duruma düşürmeyeceğiz. Bütün baskılara rağmen dimdik duracağız, yılmayacağız. İşte bunun için bir oyun bile çok önemi vardır. Oylara sahip çıkacak olanlar da sizlersiniz’’ dedi.

AK Parti Tuşba İlçe Belediye Başkan Adayı Fevzi Özgökçe ise, Tuşba ilçesinin bir köy gibi olduğunu belirterek, “Tabiri caizse çamur ve çöplük içindeyiz. Bizim halkımız bunu hak etmiyor. Tuşba Belediyesi’ni kazanarak Tuşba’yı yatırımlarla bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Gençlerimize yeni istihdam alanları sağlayarak, AK Parti belediyeciği ile modern bir hizmetle buluşacağız. Bu hizmetleri halkımıza sunmamız için, halkımızı bu köy kent hayatından modern hayata geçirmemiz için, Tuşba Belediyesi’ni almamız gerekir. Bu nedenle her bir oyun bizim için çok önemi var. Bu alanda işler siz değerli AK Partililere düşüyor. AK Parti’ye gönül verip bu vazifeyi üstlendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim’’ diye konuştu;

Yapılan konuşmaların ardından yemek geçildi.

Editör: Wan Haber