Dünyanın en zenginleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Justin Bieber reklam yıldızı oldu. İç çamaşır reklamında oynayan Justin Bieber ünlü manken Lara Stone ile büyüledi.  Justin Bieber'in fotoğrafları Murat Boz'un fotoğraflarına benziyor kim bilir belkide Justin bizim Murat'a özenmiştir...

Dünyanın en zengin şarkıcılarından biri olan Justin Bieber dünyaca ünlü bir markanın yüzü oldu. İç çamaşırı reklamı için ünlü manken Lara Stone ile objektif karşısına geçen Justin Bieber'in verdiği pozlar Murat Boz'un geçtiğimiz yaz ayında çıkan albüm fotoğraflarına tıpa tıp benziyordu. Justin Bieber bu fotoğraflardaki benzerlikten büyük olasılıkla habersizdi..

Lara Stone ve Justin Bieber üstsüz bir şekilde gerçekleştirdikleri çekimlerde vücutlarını sergilediler.Markanın yeni sezon iç giyim ürünleri için poz veren Stone ve Bieber'in fotoğrafları Mert Alaş ve Marcus Piggott'a ait.Fotoğraf sanatçısı Mert Alaş dünyaca ünlü yıldızların fotoğraflarını kareliyor.

Geçtiğimiz günlerde Calvin Klein için objektiflerin karşısına üzerinde sadece boksör şortuyla geçen Justin Bieber, bir türlü giyinmiyor. Bu kez de ‘’V Magazine’’ dergisi için poz veren Justin, vücudunu tüm görkemiyle sergilemeye devam ediyor.
20 yaşındaki Kanadalı pop yıldızı, 15 Ocak’ta çıkacak dergi için birbirinden seksi pozlar verdi. Daha önceki çekimler için yapılan Photoshop eleştirilerine de cevap veren Bieber, vücudunu bu hale getirebilmek için her gün 5 saat antrenman yaptığını belirtti.
Ancak pozlardaki ihtişamdan ziyade Murat Boz ve Gülşen'in İltimas single'ındaki aynı pozların olması dikkatlerden kaçmadı. Justin Bieber, Murat Boz'a neden bu kadar özendi anlam veremedik ama fotoğraflar hem cesur hem cüretkar hem de bomba gibi.. 

Editör: Wan Haber