Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından desteklenen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün "Sporda Engelleri Kaldırıyoruz" projesi kapsamında, özel sporcular için hazırlanan HİS Lisansları ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen eşofmanlar dağıtıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından desteklenen, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından uygulanan "Engelleri Ortadan Kaldırıyoruz" projesi kapsamında, Erzurum Özel Güzide Bakım Merkezi'nde lisans ve eşofman dağıtımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Erzurum'a gönderilen Egelli Otobüsü, ile spor salonlarına taşınarak spor yaptırılan özel sporculara lisans ve eşofman dağıtımı yapıldı. HİS Lisansı alan özel sporcuların mutlulukları yüzlerinden okundu. Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güzide Bakım Merkezi'nde düzenlenen eşofman ve HİS Lisansı dağıtımına Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, Spor Şube Müdür Vekili Bülent Tilkidöğen, Özel Güzide Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Abdulkerim Kavaz, Sorumlu Müdür Selma Yoncu Özdoğan, Ebru Bülbül ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
90'LIK SALİHA NİNENİN LİSANSI OLDU
Yapılan Lisans ve Eşofman dağıtımına 35 erkek, 23 bayan özel sporcu katıldı. Yaşları 14 ile 90 arasında değişen özel sporcular arasında en büyük ilgiyi Saliha nine çekti. 90 yaşındaki Saliha nineye HİS Lisansı Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat ile Özel Güzide Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Abdulkerim Kavaz tarafından verildi. 90 yaşındaki Saliha nine, HİS lisansı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı armalı eşofmanına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından özel sporcular için gönderilen eşofmanları dağıtan Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, "Bu insanlar gerçekten spor yapıyor. Haftalardır programlarını aksatmıyorlar. Bizde GHSİM olarak kendilerine HİS Lisansı veriyoruz. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bu ortamın oluşmasını sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e teşekkür ediyoruz" dedi.
(AA-AA-Y)

29.01.2013 16:01:39 TSI

Editör: Wan Haber