2010 yılında hizmet vermeye başlayan ve Salihli'nin 3. özel hastanesi olan Özel Medigüven Hastanesi, tüm çalışanların katılımıyla Elf Ersoy Restaurant'ta 2. yılının kutladı.
Başhekim Op. Dr. Seçkin Meriçeli yaptığı konuşmada, "Açılışından bu yana 270 çalışanımızla birlikte bölge halkımıza en iyi hizmeti vermeye gayret göstermiş olup bundan sonraki süreçte de çizgimizi bozmadan güler yüzlü ve kaliteli hizmeti devam ettirmek tek temennimizdir" dedi.
Meriçeli, Salihli halkı başta olmak üzere iki yıl boyunca 495 bin 392 hastaya bakarak poliklinik hizmeti veren hekimlere ve bu hizmette emeği geçen tüm çalışlarına teşekkür etti. Dr. Meriçeli, "31 uzman hekim ve 4 acil servis hekimim ile tüm hastalarımızın 24 saat hizmetindeyiz. 2012 yılının son günlerinde yoğun bakımda 2. basamak olarak düzeyini arttırarak daha ağır hastaları da kabul etmeye başlamıştır. Bu hizmetten tüm dahiliye ve nöroloji hastaları faydalanabilmektedir" diye konuştu.
Yönetim Kurulu Başkanı Op .Dr. Bekir Yasa ise, hastanenin mevcut hizmet kalitesini yeni yatırımlarla en üst düzeye çıkaracaklarını belirtti.
(ES-ERG-Y)

12.12.2012 11:59:21 TSI

Editör: Wan Haber