Nevşehir Özel Kardelen Koleji 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi nedeniyle bir tören düzenledi.
Kardelen Koleji Spor Salonunda yapılan törene, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Törende konuşan Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, ''Sevgili öğrenciler, geride bıraktığımız dönemde elinizden gelen gayreti göstererek karnelerinizde en iyi notları almaya çalıştınız. Önümüzdeki dönemde daha iyisini yapmaya çalışacağınızdan en ufak bir şüphem yoktur. Kurumumuzun felsefesini yansıtan şu sözü bu vesileyle bir kez daha paylaşmak istiyorum. (Biz istiyoruz ki yarının büyükleri, yarının en büyükleri olsunlar) İçerisinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılının ilk döneminde çeşitli başarılar elde eden öğrencilerimizi de huzurlarınızda bir kez daha kutlamak istiyorum. İnanıyorum ki bu başarıları gölgede bırakacak yeni başarıları da azim ve çalışkanlığınız ile elde edeceksiniz. 11 Şubat 2013 Pazartesi günü, ikinci dönem başlangıcına kadar iki haftalık bir tatil sizleri bekliyor. Bu tatili en güzel şekilde değerlendirmenizi ve ikinci döneme daha motive olmuş bir şekilde başlamanızı temenni ediyorum'' dedi.
Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan'ın konuşmasının ardında ise birinci dönemde Öz-de Bir ve Coşku yayınları tarafından yapılan sınavlarda Türkiye birincilikleri elde etmiş öğrencilere çeşitli hediyeler ve başarı belgeleri verildi. Başarılı öğrencilere hediye ve belgelerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ve Kardelen Koleji İlkokul,Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı verdi.
Kardelen Koleji'ndeki tören, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.
(COŞ-ZB-Y)

25.01.2013 13:19:02 TSI

Editör: Wan Haber