Bursa'da kamu kuruluşlarında ve yerel yönetimlerde görev yapan özel kalem müdürleri, aileleriyle birlikte Yıldırım'da bir araya gelerek, yoğun çalışma temposunun stresini attı.
Yıldırım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aykan Özyürek'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşma, keyifli anlara imza attı. Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde aileleriyle birlikte bir araya gelen özel kalem müdürleri, bir yandan mesleki anlamda çalışmalarını ve deneyimlerini paylaşırken, aynı zamanda iş stresinden uzaklaşmanın keyfini de çıkardı. Yoğun çalışma temposunda kendilerine zaman ayırmanın zor olduğunu ifade eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanı Ercan Özel, "Belediye çalışmaları kapsamında meslektaşlarımızla sıklıkla bir araya geliyoruz. Ancak bugün, uzun zamandır yapmak istediğimiz şekilde, ailelerimizle birlikte vakit geçiriyoruz. Hepimizin görev ve sorumlulukları oldukça önemli, gündemimiz yoğun. Ancak her şeyin başında ailemiz geliyor. Bu nedenle ailelerimizle birlikte olmak istedik. Kaliteli bir iş yaşamı sağlıklı ailelerin varlığıyla mümkün oluyor. Bunun bilincindeyiz. Bu yüzden iki ayda bir Bursa'da görev yapan arkadaşlarımızla bir araya gelmeye karar verdik, bugün de ilk buluşmamızı gerçekleştirdik" diye konuştu.
Özel, Özyürek'e ilk buluşmaya ev sahipliği yaptığından dolayı teşekkür etti. Özyürek de Bursa'daki özel kalem müdürlerini Yıldırım'da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Aynı zamanda, Yıldırım İlçesi'nin çalışmalarıyla ilgili olarak meslektaşlarını da bilgilendiren Özyürek, konuklarına Kalıkaya Cazibe Merkezi, MiniaYıldırım ve Hamamlıkızık'ı da gezdirdi.
Özel kalem müdürlerinin bir sonraki toplantısı, Mart ayında Osmangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
(YS)

25.01.2013 11:03:02 TSI

Editör: Wan Haber